تیمش 90 دقیقه دفاع کرده یه چیزی هم طلبکاره:yes:
Printable View
تیمش 90 دقیقه دفاع کرده یه چیزی هم طلبکاره:yes:
اینم کنفرانس خبری ژنرال
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: به قهرمان نیم فصل جام نمی دهند و هدف ما قهرمانی در پایان فصل است.
امیر قلعهنویی پس از بازی مقابل ذوب آهن و پس از اینکه با اعتراض نمایندگان رسانههای گروهی به دلیل دیر حاضر شدن در نشست خبری مواجه شد، اظهار داشت: بابت این موضوع عذرخواهی میکنم. واعظ آشتیانی در رختکن حضور پیدا کرد و دور از ادب بود از رختکن خارج شوم. همیشه به خبرنگاران احترام میگذارم.
وی در مورد بازی عنوان کرد: دو نیمه متفاوت داشتیم. نیمه اول خوب نبودیم و فکر میکردیم آنها با سیستم ۴- ۲- ۳- ۱ بازی میکنند؛ اما ۴- ۴- ۲ بازی کردند.
سرمربی آبیپوشان اضافه کرد: در نیمه دوم به این تیم فشار آوردیم و توانستیم به پیروزی برسیم. جا دارد از هواداران تشکر کنم که حضور خوبی در ورزشگاه داشتند.
قلعهنویی با بیان اینکه این روند رو به رشد را ادامه خواهند داد، افزود: اعتقاد دارم این استقلال با تیمی که مدنظر دارم فاصله دارد. از یک اتفاق این بازی خوشحالم و آن اینکه ساختار دفاعی خوبی داشتیم و کمترین فشار روی دروازه ما ایجاد شد. هرچند که طالب لو با صلابت دروازهبانی کرد.
وی در پاسخ به این سوال که استقلال مد نظر او چه تفاوتی با این استقلال دارد، گفت: من استقلالی را دوست دارم که حداقل ۷۰ دقیقه سوار بر بازی باشد، سرعت و پرس تیمی در آن حاکم باشد، البته این تیم آرام آرام به همان تیمی که مدنظر دارم خواهد رسید.
سرمربی استقلال درباره ادامه موفقیتهای این تیم ابراز داشت: اگر اول فصل قول قهرمانی دادم به این دلیل بود که این پتانسیل را در تیم دیده بودم، نه اینکه بخواهم از روی احساس قول بدهم، البته این تازه شروع کار است. باید افکار دفاعی و ساختار هجومی را در آسیا نشان دهیم.
قلعهنویی با اشاره به اینکه نگرش ما یک نگرش آسیایی است، ادامه داد: من از این استقلال دو سال دور بودهام و در این مدت که بازگشتهام سعی کردهام نگرش بازیکنان را تغییر دهم.
سرمربی آبیپوشان در جواب به این پرسش که چرا فرهاد مجیدی را دیر به زمین فرستاد، عنوان کرد: ما هفت روز هفته را با این بازیکنان هستیم و برای انتخاب ترکیب تیم قدرت فکری و شرایط حریف را میسنجیم و بر همین اساس هم تیم را انتخاب میکنیم.
قلعهنویی درباره تعویض همیشگی علیزاده تصریح کرد: نمیدانم چرا این تعویض را سنتی مینامند. ما در هر بازی با توجه به موقعیتی که داریم به میدان میرویم، مثلا برای بازی با ملوان به یک شیوه به میدان میرویم و در ورزشگاه آزادی به شکلی دیگر.
وی درباره این مسئله که شماری از ذخیرههای این تیم اعتقاد دارند از آمادگی بدنی خوبی برخوردارند؛ اما در تفکرات تاکتیکی او جایی ندارند، گفت: این آقایانی که میگویید میلیونها تومان پول میگیرند. بازیکنی که سالانه ۲۰۰ میلیون تومان میگیرد وظیفهاش است که آماده باشد. آنها کار بزرگی انجام نمیدهند. اینکه چه کسانی به میدان میروند به نگرش ما بر میگردد.
قلعهنویی درباره قهرمانی در نیمفصل اظهار داشت: به تیم قهرمان نیمفصل جام نمیدهند، ما برای قهرمانی در پایان فصل تلاش میکنیم.
سرمربی استقلال همچنین در پاسخ به این سوال که با وجود عملکرد مثبت خط حمله به دنبال مهاجم خارجی هست یا خیر، گفت: بله، ما درگیر لیگ قهرمانان آسیا نیز هستیم و استفاده از مهاجم خارجی دلیل بر ضعف خط حمله استقلال نیست، بلکه ما میخواهیم نیرویی بر این نیروها اضافه کنیم.
منبع: خبرگزاری فارس
اینم از کارشناسی نصیر زاده ، (همونی که مهراد هر سری نقل قول ازش میذاره میگه 200 تا پنالتی برای پرسپولیس نگرفتن 15 تا بازیکن حریف پرسپولیس هم باید اخراج میشد.:1. (5):)
کارشناس مسایل داوری گفت: داور دیدار استقلال تهران و ذوب آهن یک خطای کتابی به سود میزبان گرفت.
هوشنگ نصیرزاده اظهار داشت: قضاوت دیدار دو تیم استقلال و ذوب آهن مشکل زیادی برای داور نداشت، البته در دقیقه ۳۱ حسن اشجاری به دلیل خطایی که روی خسرو حیدری انجام داد باید یک اخطار می گرفت که به دلیل تعلل محسن قهرمانی از دریافت یک اخطار حتمی فرار کرد.
این کارشناس داوری ادامه داد: عمده ترین اتفاق مسابقه در دقیقه ۷۵ رخ داد. جایی که عیسی اندوی دروازه بان ذوب آهن ۱۵ ثانیه توپ را در اختیار داشت. اندوی در حالیکه تا انتهای محوطه جریمه پیش آمده بود و به تابلوی تعویض چشم دوخته بود، بدون هیچ دلیلی توپ را ۱۵ ثانیه متوقف کرد.
نصیرزاده تاکید کرد: این خطا در قانون ۱۲ فوتبال قید شده است و محسن قهرمانی یک خطای کتابی و صحیح به سود استقلال اعلام کرد.
منبع: خبرگزاری فارس
خوب اینم از کارشناسی ... بابا بی خیال بزارین دل خیلیا به بد بودن داوری خوش باشه !
قلعه نويي پس از پيروزي تيمش مقابل تيم ذوب آهن: اين تيم، هنوز استقلال مورد نظر ما نيست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خبرگزاري آريا- سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از پيروزي تيمش مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: اين تيم، هنوز استقلال مورد نظر ما نيست.
به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، "امير قلعه نويي" جمعه شب پس از پيروزي تيمش مقابل تيم ذوب آهن اصفهان در گفت وگو با خبرنگاران ضمن بيان اين مطلب، افزود: امروز در دو نيمه دو فوتبال متفاوت را به نمايش گذاشتيم. هر چند در نيمه نخست خوب بازي نکرديم اما درمجموع از نتيجه راضي هستيم.
وي اظهار داشت: با شناختي که از ضعف ذوب آهن داشتيم در نيمه دوم فشار زيادي بر اين تيم واردو درپايان اين تيم را با شکست بدرقه کرديم.
وي ادامه داد: گرچه استقلال روند رو به رشد را طي مي کند اما هنوز به حد مطلوب کادر فني نرسيده است.
وي از خط دفاعي اين تيم در بازي امروز تقدير کرد و افزود: خيلي خوشحاليم که بازيکنان خط دفاعي امروز با ارايه يک بازي درخشان از فشار برروي دروازه و دروازه بان تيم جلوگيري کردند.
وي ادامه داد:شرکت استقلال در 3 جام معتبر از اشتباهات فاحش تيم کاسته است، اين تيم بايد در آسيا در سطح مناسبي فوتبال بازي کند برهمين اساس در ليگ مي بينيم که بسيار راحت تر از گذشته فوتبال بازي مي کند.
وي بحران را براي تيم ها کاملا عادي توصيف کرد : امروز در اروپا تيم هاي رئال مادريدو منچستر يونايتدو در داخل کشور نيز تيم پرسپوليس دچار بحران شده است که اين امرطبيعي است.
وي به زمان هماهنگي بازيکنان استقلال اشاره کرد و افزود: بازيکنان استقلال پس از جام حذفي که قهرمان شدند 3 ماه زمان صرف کردند که به شرايط فعلي رسيدند اما همانطور که گفتم اين هنوز استقلال مورد نظر ما نيست.
وي درخصوص تعويض هاي اين تيم نيز اظهار داشت: تعويظ ها جزء اختيارات کادر فني بوده و اين کادر تصميم مي گيرد چه وقت و چه موقع تعويض انجام دهد.
به گفته وي بازيکنان استقلال که قرار داد هاي ميليوني با اين باشگاه دارند بايد همواره آماده باشندتا در صورت لزوم از آنان در ديدار ها استفاده شود.
قلعه نويي در خاتمه از اضافه شدن يک هافبک هجومي و يک مهاجم کارآمد به اين تيم خبر داد.
وي درمورد رضا عنايتي نيز گفت : عنايتي سال آينده مي تواند براي استقلال بازي کند
منبع : خبرگذاری آریا
عنایتی بیاد چی میشه دیگه.
گفته واسه آسیا امسال با استقلاله.
من یادمه که فتح الله زاده گفته بود یه جای خالی برای حضور عنایتی واسه بعد نیم فصل کنار گذاشتیم.
ایشالا که بیاد.
میدونی ساسان انصافا دم بازیکن های استقلال گرم ،
پرسپولیسی ها بعد برد سپاهان و برق واسه هر بازی پاداش میگیرن، مس به سپاهان میازه باشگاه بهشون پاداش میده و پاداش برد استقلال برای قرمز ها میشه نفری 1 دونه پژو 206 ،
اما بجه های ما چی ، پرسپولیس یه علی کریمی 1 میلیاردی داره ، ما چی داریم ، یه آرش برهانی که ماهی 100 هزار تومن با یه حلب روغن از باشگاه میگیره.:1. (27):
اونا توره دارن که 400 میلیونیه ، ما چی؟ نیکبخت رو هم که قیمتش رو همهمون بهتر میدونیم.
به استقلال باید احسنت گفت جدای این حرفا ، دور از حاشیه فوتبال قشنگ بازی میکنه و نتیجه میگیره ، بازیکنا نه برای پاداش توپ میزنن نه سر رو کم کنی و کل همدیگرو زدن ، به نظر من این یکی از مهمترین فاکتور هایی هستش که استقلال رو امسال به حدی که شایستگیش رو داره رسونده.
مشکل بازی بعدی هست که بیرون از خانه داریم اونم تو چه زمین مسخره ای:1. (26):
خدا کنه فرهاد مجیدی تو بازی باشه !!!:1. (23):
کاملا درسته امیر حسین جان ، این استقلال الان واقعا شرایط مطلوبی داره ، حرفات منو یاد منصوریان عزیز انداخت ، میدونی چیه ؟ ، به نظر من متعصب ترین بازیکنان فوتبال جهان علیرضا منصوریان و الساندرو دل پیرو هستند .
:give_rose:
استقلال کنونی بهترین تیم 10 سال اخیر است
هران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر فنی تیم فوتبال پاس همدان گفت: تیم ما در لیگ جاری بسیار جوان شده است و همین عدم تجربه عاملی اصلی ناکامی های ماست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منصور پورحیدری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: تیم ما پس از بازی مقابل فولاد از لحاظ روحی بسیار افت کرده بود اما خوشبختانه رفته رفته وضعیت بهتر شد و توانستیم در دیدار مقابل استقلال اهواز شکست سنگین خود را فراموش کنیم.
وی افزود: تیم ما به دلیل جوان بودن اشتباهات فردی زیادی دارد که خوشبختانه این اشتباهات رفته رفته کمتر می شود.
مدیر فنی تیم فوتبال پاس همدان در ادامه به ایسکانیوز گفت: به آینده این تیم بسیار خوشبینم و پاس واقعی را از نیم فصل دوم می توانید ببینید.
پورحیدری تصریح کرد: بگوویچ در طول این چند سال نشان داده مربی با تجربه ای است و می تواند تیم را به روزهای خوب بازگرداند.
وی افزود: از سرمربی خود کاملا حمایت خواهیم کرد و به کار او ایمان داریم.
سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص وضعیت این تیم اظهار داشت: استقلال بزرگترین مشکلش مسائل مالی بود که خوشبختانه این مشکلات حل شده و رفته رفته تیم به هماهنگی لازم دست پیدا کرده است.
وی افزود: استقلال فعلی بهترین تیم در ده سال اخیر است و مطمئنم این تیم با ادامه این روند می تواند قهرمان این فصل شود.
سرمربی سابق تیم ملی درخصوص وضعیت پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: به عقیده من اصلی ترین مشکل پرسپولیس عدم آمادگی بدنی بازیکنان این تیم است و شاید نیم فصل بهترین زمان برای جبران ضعف بدنی بازیکنان باشد./
IscaNews